Hierom zijn vouwdoosjes op maat zo populair!

Vouwdoosjes op maat worden in de industrie, het MKB en ook door particulieren massaal gebruikt. Maatwerk vouwdoosjes hebben dan ook een hoop voordelen voor de gebruiker. Maar wat maakt vouwdoosjes op maat zo ideaal voor een breed gebruik? Wat kun je precies met goede vouwdoosjes en wat zijn hun pluspunten?

Vouwdoosjes op maat: voor iedere functie is maatwerk mogelijk
Voor elke functie is er wel een maatwerk vouwdoosje beschikbaar. Stel je bijvoorbeeld voor dat je winkelier bent en kleine spulletjes wilt verpakken in doosjes, voor de opslag, voor transport of om ze te kunnen verkopen. Je hebt dan goede vouwdoosjes nodig, die sterk zijn en precies de juiste maat hebben. Kies je voor de aanschaf van een voorraad vouwdoosjes met de juiste maat, dan is dit probleem direct opgelost. Belangrijk is wel om te kiezen voor een dozenspecialist, zodat je de garantie hebt op een hoge kwaliteit doosjes die goede bescherming bieden en sterk genoeg zijn.

Kartonnen vouwdoosjes zijn hygiënisch
Een ander voordeel van kartonnen maatwerk vouwdoosjes is dat deze hygiënisch zijn. Karton staat erom bekend dat dit materiaal vuil en bacteriën afstoot. Ga je voor maatwerk vouwdoosjes, dan heb je dus de zekerheid dat je kiest voor schoon verpakkingsmateriaal. En dat is belangrijk, omdat de producten die je er dan in stopt ook schoon en fris blijven. De kans op retourzendingen van ontevreden klanten kun je op die manier flink reduceren. En dat bespaart je als ondernemer een hoop tijd, frustratie en bovendien ook een hoop geld.

Voordelig bestellen in grotere hoeveelheden
Ideaal aan vouwdoosjes van karton op maat is dat je deze in grote hoeveelheden voor jouw bedrijf kunt bestellen. Kies je voor een grote order en dus een bulkvoorraad, dan kun je vaak een mooie korting krijgen op de totaalprijs. En dat is natuurlijk extra fijn in deze dure tijden, waarin het runnen van een eigen bedrijf al risicovol genoeg is.

De opslag van de vouwdoosjes is een fluitje van een cent
Wat vouwdoosjes van karton verder aantrekkelijk maakt, is dat je ze eenvoudig op kunt slaan in je magazijn of loods. Omdat de doosjes in elkaar gevouwen kunnen worden, nemen ze weinig ruimte in beslag in je bedrijf. Je kunt dus veel doosjes kwijt in de stellingen van je loods of magazijn. Dat is met name voor kleinere bedrijven goed nieuws, want je hoeft dan geen extra ruimte vrij te maken voor de opslag. Neem eens een kijkje in het assortiment van een dozenaanbieder en laat je verrassen door de vele soorten vouwdoosjes die er zijn. Maatwerk is geen probleem!Tags:
424 Woorden

Over ons

Alles tussen printen en drukken Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Ik ben Rutger en ben al jaren bezig met print- en bedrukkingsdiensten. Eigenlijk al van kinds af aan door de drukkerij van mijn vader! Je kunt dus wel stellen dat ik ben opgegroeid tussen de persen en zeefdrukken. Uiteraard is er veel veranderd sinds die tijd door de digitalisering. Ik weet dus prima mijn weg te vinden in moderne printen, maar dus ook in de oudere vormen van drukken. In deze blog vertel ik je over mijn ervaringen, geef ik je het laatste nieuws en geef ik tips zodat je helemaal wegwijs bent in de print- en bedrukkingsdiensten!

Zoeken

Categorieën

Archief