Kartonnen doosjes bestellen: handig in gebruik

We gebruiken ze regelmatig: kartonnen dozen en kartonnen doosjes. We bergen er spullen in op, stoppen onze verzamelingen er in en kunnen ze makkelijk stapelen. Karton weegt ook minder dan plastic, dus als je eens een doos naar beneden haalt, sjouw je puur het gewicht van de inhoud. Erg handig dus, maar hoe komen we aan die handige dozen en doosjes?

Dozen en doosjes

Je bent het dus met ons eens dat ook jij een aantal kartonnen doosjes moet hebben. Waar je ze voor gebruikt is niet eens zo van belang. Als je ze eenmaal in huis hebt, kan je vast nog meer doelen bedenken dan je nu kan opsommen. Je postzegelverzameling zit prima in een kartonnen doos. In kleinere doosjes bewaar je bijvoorbeeld losse postzegels. In kartonnen dozen kan je ook studieboeken bewaren. Doe er niet teveel in één doos, anders wordt die veel te zwaar. In kleinere kartonnen doosjes bewaar je bijvoorbeeld tekeningen, hardloopmedailles en -vaantjes, rugnummers van alle wedstrijden waarin je deel nam, maar ook pennen die je inmiddels in overvloed hebt.

Stapelbaar en makkelijk af te sluiten

Als je er de ruimte voor hebt, bijvoorbeeld op zolder, zijn kartonnen doosjes en dozen super handig. Als je verschillende maten hebt, kan je ze mooi stapelen en gaten opvullen met kleinere doosjes. Met de flappen sluit je de kartonnen dozen makkelijk en goed af. Hoe simpel kan het zijn om dingen goed op te bergen, maar ook zo weer bij de hand te hebben? Onze tip: schrijf op elke boven- of voorkant (houd één systeem aan) wat er grofweg in zit. Zo vind je alles snel terug, dat scheelt je een hoop zoekwerk.

Kartonnen doosjes bestellen: voor op de post

Kartonnen doosjes kan je ook gebruiken om iets in te versturen. Iets kleins, iets groots: bijna alles wat je wil versturen, past in een kleine of grote kartonnen doos. Zorg dus dat je verschillende formaten doosjes in huis hebt.

Doosjes zoeken en karton vinden

Kartonnen doosjes bestellen doe je eenvoudig online. Zoek naar de aanbieder die het voor jou meest passende aanbod heeft. Er komt vast af en toe een leuke aanbieding voorbij, zeker als je van plan bent een groter aantal te bestellen. Met een niet al te grote uitgave heb jij binnenkort een mooie voorraad kartonnen doosjes op voorraad en hoef je ze niet tegen een hogere prijs bij een postkantoor te kopen. Het scheelt je ook zoeken als je opeens iets moet versturen. Ook een slimme verzender is immers op zijn toekomst voorbereid.Tags:
418 Woorden

Over ons

Alles tussen printen en drukken Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Ik ben Rutger en ben al jaren bezig met print- en bedrukkingsdiensten. Eigenlijk al van kinds af aan door de drukkerij van mijn vader! Je kunt dus wel stellen dat ik ben opgegroeid tussen de persen en zeefdrukken. Uiteraard is er veel veranderd sinds die tijd door de digitalisering. Ik weet dus prima mijn weg te vinden in moderne printen, maar dus ook in de oudere vormen van drukken. In deze blog vertel ik je over mijn ervaringen, geef ik je het laatste nieuws en geef ik tips zodat je helemaal wegwijs bent in de print- en bedrukkingsdiensten!

Zoeken

Categorieën

Archief

Recente artikelen

Verpakkingsdoosjes
3 april 2018